Здесь ты найдешь информацию о рекламе в Facebook и Вконтакте, про контекстную рекламу, медийку, тизерную рекламу, CPA-биржи, e-commerce кейсы, эксперименты, фишки и новинки в Google Adwords, Yandex Direct, Google Analytics, Яндекс Метрика, а также много статьей о других новостях в сфере интернет-рекламы.

Разделы

Блог интернет-маркетолога Бро создан для того, чтобы делится опытом и новинками интернет-рекламы с коллегами по цеху;)

четверг, 7 августа 2014 г.

Презентация по информационной безопасности в эпоху информационной войны



Інформаційна безпека державних службовців в епоху війни from Natalka Zubar


6 серпня 2014 року вийшла стаття секретаря Ради РНБО Андрія Парубія про війну Росії проти Україні, в якій переказано дуже багато тез, про які писав один з учасників ІЦ “Майдан “Моніторинг” в 2008 році. Порівняння текстів показало, що ймовірно обидва автори користувалися одним (американським джерелом) в частині про інформаційну війну.

Зокрема наш Ярослав Сватко писав 31-06-2008 в статті Національна безпека України в умовах ведення інформаційних воєн таке:
Сьогодні об’єктом інформаційної атаки з боку Росії є Крим. На жаль, українські політики не здають собі справи у тому, які інформаційні комбінації розігруються у цій операції. Росія, творчо осмисливши перебіг подій в Косово, Абхазії й Осетії, намагається створити схему інформаційної операції за зразками цих, уже доконаних подій. В усіх зазначених випадках процес відторгнення території починався зі скасування автономії. Проблема сьогоднішніх (і завтрашніх) подій в Криму в тому, що росіяни мають схему розвитку подій, знають, які чинники у яких вузлах цієї схеми дають потрібний їм результат, і коригують свої дії відповідно до обставин, натомість українська сторона навіть не аналізує того, що відбувається. Хоча вкрай необхідно провести порівняльний аналіз розвитку подій у згаданих регіонах та в Криму та зробити власні висновки щодо українського способу вирішення кримської проблеми.

Нічого, абсолютно нічого не було зроблене на державному рівні тоді. Крім пари спеціалістів, які при тому є учасниками нашої організації, решта державних мужей та лідерів суспільних рухів засунули голову в пісок і перебували в стані заперечення інформаційної війни аж до весни 2014.

Статті голови правління ІЦ “Майдан Моніторинг” Наталки Зубар про інформаційну війну в вересні та на початку грудня 2013 року викликали купу питань від нібито професіоналів “А звідки ви це взяли?”